Invent Medic har idag tecknat ett avtal som ger Köpenhamnsbaserade Props & Pearls rätt att marknadsföra och sälja Arcamea-produkten Efemia kontinensstöd till hälsovårdsaktörer och privatkunder i Danmark. Produkten kommer att lanseras under Q1 2019.

Invent Medic hade tidigare planerat att lansera Efemia i Danmark i egen regi, men ser stora fördelar med att istället utnyttja Props & Pearls upparbetade förtroende och tillgång till viktiga hälsovårdsaktörer.

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera Props & Pearls som distributör för Efemia i Danmark. Det här samarbetet innebär att vi kommer ut snabbt på marknaden via en partner med ett stort och viktigt kontaktnät, säger Invent Medics VD Karin Bryder.

– Det finns ett betydande intresse i Danmark för nya lösningar inom ansträngningsinkontinens, vilket gör att Efemia passar mycket väl in i vårt sortiment. Vi ser verkligen fram emot att få komma igång och berätta om dess fördelar för både professionella kunder och privatpersoner, säger Props & Pearls VD Birgitte Baht.

Efemia kommer att finnas tillgänglig via Props & Pearls fysiska butik i Köpenhamn samt via bolagets webbutik propsandpearls.com.

Ladda ner: Release