Invent Medic meddelar att Kerstin Wäborg har rekryterats som försäljningschef för Invent Medic och bifirman Arcamea. Wäborg har gedigen erfarenhet från positioner som produktspecialist, försäljningschef och produktchef på nordiska delen av Novo Nordisk, Abbot, GlaxoSmithKline och senast Enzymatica.

Utöver en mycket bred branscherfarenhet inom både läkemedel och medicinteknik, som omfattar produkter inom diabetes, neurologi, gynekologi, venereologi, dermatologi och senast luftvägsinfektioner, tillför Kerstin Wäborg även goda kontakter med apotek och andra viktiga aktörer inom hälsovården. Hon har god klinisk förståelse som legitimerad sjuksköterska och auktoriserad läkemedelskonsulent.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Kerstin Wäborg välkommen som ansvarig för vår försäljningssatsning i Sverige. En erfaren och driven försäljningschef med väldokumenterade framgångar är precis vad vi behöver för att kunna accelerera försäljningen till alla de olika aktörerna, säger Invent Medics VD Karin Bryder.

– Att bli försäljningschef för den här dynamiska verksamheten, med potential att skapa ett friskare och mer bekymmersfritt liv för miljoner kvinnor, var en utmaning som jag helt enkelt inte kunde tacka nej till. Jag ser verkligen fram emot att komma igång och bidra till att skapa den uppmärksamhet och försäljningsframgång som Arcamea och Efemia förtjänar, säger Kerstin Wäborg.

Kerstin Wäborg tillträder positionen som försäljningschef för Invent Medic och Arcamea den 25 februari 2019.

Ladda ner: Release