Invent Medic publicerar idag den första utgåvan av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I denna utgåva uppmärksammas att Invent Medics första produkt Efemia kontinensstöd synts i flera kampanjer från Sveriges två största apotekskedjor under våren, samt att bolaget nu intensifierar sin satsning på att etablera produkten även i Europa utanför Norden. Dessutom går det att läsa om positiva resultat från en ny eftermarknadsstudie med Efemia som genomförts tillsammans med ett träningscenter för kvinnor.

För att läsa nyhetsbrevet, samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

http://bit.ly/inventjulse

Nyhetsbrevet publiceras på svenska och engelska med en flexibel utgivningsfrekvens som baseras på Invent Medics nyhetsflöde. Det produceras tillsammans med bolagets IR-kommunikationspartner Honeybadger, http://www.honeybadger.se. Invent Medic tar tacksamt emot önskemål om ämnen till kommande utgåvor samt andra synpunkter.

Ladda ner: Release