Invent Medic publicerar idag en ny utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I denna utgåva intervjuas VD Karin Bryder om den nära förestående lanseringen av produkten Efemia kontinensstöd på de två stora europeiska marknaderna Tyskland och Storbritannien. Dessutom uppmärksammas förbudet mot vaginala nät i bland annat USA och Storbritannien, samt hur detta bidrar till ett växande intresse för Efemia som ett operationsfritt alternativ för kvinnor med ansträngningsinkontinens. Det går även att läsa om ökad marknadsföring av Efemia i fysiska apotek samt Invent Medics ambitiösa eventschema under hösten.

För att läsa nyhetsbrevet, samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

http://bit.ly/inventsepse

Nyhetsbrevet publiceras på svenska och engelska med en flexibel utgivningsfrekvens som baseras på Invent Medics nyhetsflöde. Det produceras tillsammans med bolagets IR-kommunikationspartner Honeybadger, http://www.honeybadger.se. Invent Medic tar tacksamt emot önskemål om ämnen till kommande utgåvor samt andra synpunkter.

Ladda ner: Release