Invent Medic publicerar idag en ny utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I denna utgåva berättar VD Karin Bryder att hon ser positivt på att allt fler offentliga och privata aktörer i Sverige och Norge börjar erbjuda bolagets produkt Efemia. I Sverige presenterades nyligen ett avtal med Kronans Apotek, vilket innebär att Invent Medic nu har avtal med de fyra största nätapoteken. Dessutom säljs produkten i 33 av Apoteket ABs fysiska apotek. I Norge kan Efemia skrivas ut till en reducerad kostnad av den allmänna hälsovården, och distributören Quintet har tecknat avtal med Apotek1 samt grossisten NMD som äger apotekskedjorna Vitusapotek och Ditt Apotek.

I nyhetsbrevet kommentarer Karin Bryder även bolagets framgångsrika samarbete med fysioterapeuten och komikern Elaine Miller, och en kort film med Elaine kan spelas upp direkt i nyhetsbrevet. Samarbetet har bland annat lyfts fram i Storbritannien, som är bolagets största enskilda marknad.

För att läsa nyhetsbrevet, samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/invsep20se

Nyhetsbrevet publiceras på svenska och engelska med en flexibel utgivningsfrekvens som baseras på Invent Medics nyhetsflöde. Det produceras tillsammans med bolagets IR-kommunikationspartner Honeybadger, http://www.honeybadger.se. Invent Medic tar tacksamt emot önskemål om ämnen till kommande utgåvor samt andra synpunkter.

Ladda ner: Release