Invent Medic meddelar att bolaget har rekryterat Klara Rasmusson och Jonatan Sanchez Hallén till de nya tjänsterna Customer Success Manager respektive Growth Marketing Manager. De båda tjänsterna tillträds idag den 1 februari 2021 och utgör en del i Invent Medics kraftfulla satsning på ökad tillväxt under 2021.

Klara Rasmusson är legitimerad sjuksköterska med bred branscherfarenhet inom läkemedels- och medicinteknikindustrin, såväl nationellt som internationellt. Hennes erfarenheter gör henne väl lämpad för att utveckla bolagets kommunikation med såväl patienter/användare som personal inom hälsovården.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Klara Rasmusson välkommen till Invent Medic. Med Klara ombord kommer vi att kunna utöka kommunikationen med samtliga av våra kunder, inklusive användare, personal inom hälsovården, återförsäljare och distributörer, säger Invent Medics VD Karin Bryder.

Jonatan Sanchez Halléns har tillväxt med användning av digital marknadsföring som sin specialitet. Han kommer att arbeta strategiskt och analytiskt med vidareutvecklingen av Invent Medics digitala marknadsföring, både nationellt och internationellt i dialog med bolaget distributörer.

– Vi kommer att genomföra en kraftfull satsning på utökad digital marknadsföring av Efemia kontinensstöd under 2021, inklusive ett antal olika kampanjer som riktar sig till specifika kundgrupper. Dessutom kommer vi att introducera och lansera Efemia menskopp under året. Det gör att Jonatan och hans kompetens är mycket välbehövlig för bolaget i vår nuvarande fas, säger Invent Medics Marknadschef Karianne Ellekrans.

Ladda ner: Utökat marknadsteam