Invent Medic meddelar att apotekskedjan LloydsApotek kommer att inkludera produkten Efemia kontinensstöd i sitt webbsortiment i Sverige. Produkten kommer att bli tillgänglig att köpa via lloydsapotek.se under maj månad.

Avtalet innebär att Efemia kontinensstöd snart kommer att finnas tillgänglig att köpa hos fem apoteksaktörer i Sverige då motsvarande avtal redan har tecknats med Apoteket AB, Apotek Hjärtat, Apotea och Kronans Apotek.

– Det är glädjande att Efemia kontinensstöd nu kommer att bli tillgänglig att köpa även via LloydsApotek. Vi är mycket nöjda med att produkten blir alltmer tillgänglig i Sverige via såväl apotekskedjor som hälsovårdsregioner, och vår förhoppning är att vi skall lyckas med en motsvarande utveckling även i andra europeiska länder framöver tillsammans med våra regionala partners, säger Invent Medics VD Karin Bryder.

Om LloydsApotek
LloydsApotek driver vi idag 76 fullserviceapotek runtom i Sverige med flertalet apoteksnära tjänster samt en komplett e-handel som erbjuder receptbelagda läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. Så sent som hösten 2019 etablerades ett samarbete med Coop, vilket innebär att apoteken nu finns inne på utvalda mataffärer. LloydsApotek ägs av McKesson Europe, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovård. McKesson är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor.