Invent Medic håller en öppen frågestund den 1:a november mellan kl. 16-18 via live-chat där VD Anna Lindström och CFO Per Heander svarar på inkommande frågor. Ingen föranmälan krävs, använd länken nedan för att nå till live-chatten.

Det går bra att redan nu ställa frågor via länken nedan och denna möjlighet är öppen fram till att live-chatten stängs kl. 18 den 1:a november. Frågor som inkommit innan live-chatten startar kommer i möjligaste mån att besvaras löpande under måndagen.

Frågorna som kommer in under live-chatten behandlas i turordning och om intresset är stort och många frågor inkommer så fortsätter Invent Medic att svara på dessa även efter att chatten är stängd. Frågorna och svaren kommer att finnas tillgängliga en vecka framåt efter eventet.

Länk till att ställa frågor och till live-chatten:

https://direkt-klient.ifragasatt.se/?aId=3858b118-02d9-46ba-976a-9422e76fb905&customCss=

För att ställa en fråga tryck på knappen för att kommentera. Frågorna kommer inte att synas förrän vi svarar på dessa.

-Det ska bli trevligt att möta nuvarande och potentiella aktieägare och få höra och besvara deras frågor. Genom att ha en live-chat där man även kan ställa frågor i förväg får fler möjlighet att komma till tals, säger Invent Medics VD Anna Lindström

Ladda ner: Release