Invent Medic meddelar att en filmad VD-presentation om bolagets marknadsstrategi under 2022 kommer att publiceras den 12 januari kl 08.00. Aktieägare och andra intressenter kommer sedan att kunna ställa frågor som besvaras löpande under dagen samt via live-chatt kl 16-18.

Under presentationen kommer VD Anna Lindström att ge fördjupad information om vilka marknadsaktiviteter som planeras under 2022 för att öka bolagets försäljning, samt hur de kommer att genomföras. Hon kommer även att beskriva hur Invent Medic planerar att parallellt minska bolagets kostnadsmassa.

– 2022 kommer att bli ett mycket aktivt år för Invent Medic. Vårt huvudfokus för året är att öka vår marknadsnärvaro och försäljning av våra produkter Efemia Bladder Support och Efemia Menstrual Cup i Sverige samt på utvalda marknader i Europa som Storbritannien och Tyskland, samtidigt som vi ger ökat marknadsstöd till våra distributörer på övriga marknader. Jag ser fram emot att berätta mer om detta den 12 januari, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

I samband med att den filmade presentationen publiceras så öppnas ett chattrum och frågor kan skickas in av aktieägare och andra intressenter. Dessa kommer att besvaras löpande under dagen, och mellan klockan 16-18 kommer chatten att vara bemannad av VD Anna Lindström samt CFO Per Heander.

Videopresentationen samt chatten går att nå via Invent Medics webbplats https://www.inventmedic.se, och videopresentationen kommer även att finnas tillgänglig på Invent Medics kanal på Vimeo.com.

Ladda ner: Release