Invent Medic meddelar att bolaget tecknar ett ramavtal som leverantör av produkten Efemia kontinensstöd till Region Stockholm efter genomförd offentlig upphandling. Avtalet börjar gälla i juni 2022 med en total avtalstid om maximalt fyra år.

Det nya ramavtalet innebär att Efemia kontinensstöd nu går att få utskriven på recept i tio svenska regioner: Blekinge, Jämtland Härjedalen, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Stockholm, Värmland, Västernorrland, Västra Götaland och Östergötland.

– Det är glädjande att Sveriges största region, Region Stockholm, snart kan erbjuda Efemia kontinensstöd till kvinnor på ett enkelt och smidigt sätt. Det här avtalet utgör även ytterligare ett steg på vägen mot vår långsiktiga ambition att teckna avtal med samtliga svenska hälsovårdsregioner, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

Ladda ner: Release