Invent Medic meddelar att bolagets produkt Efemia kontinensstöd finns med i ett reportage som publiceras i tränings- och hälsomagasinet I FORMs danska utgåva denna vecka.

Invent Medic meddelar att bolagets produkt Efemia kontinensstöd finns med i ett reportage som publiceras i tränings- och hälsomagasinet I FORMs danska utgåva denna vecka.

Artikeln har rubriken ”Hold tæt når du trænar” (”Håll tätt när du tränar” på svenska) och tar upp ansträngningsinkontinens i samband med träning. Efemia kontinensstöd uppmärksammas som ett inkontinenshjälpmedel med både text och bild.

– Att ansträngningsinkontinens lyfts fram och diskuteras brett är mycket viktigt för att bryta det tabu som fortfarande finns kring ämnet. Många kvinnor känner inte till vilka hjälpmedel som finns tillgängliga, och vi är glada för att I FORM informerar sin läsekrets om detta viktiga ämne. Dessutom är det givetvis roligt att Efemia kontinensstöd finns som exempel på en enkel och effektiv lösning, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

Magasinet I FORM inspirerar sina läsare att upprätthålla en aktiv och sund livsstil och erbjuder även mycket innehåll via webben. Magasinets läsekrets till mestadels av kvinnor inom åldersspannet 21–45 år.

Ladda ner: Release