Invent Medic meddelar att en filmad presentation om förvärvet och framtida aktiviteter med FlowCup kommer att publiceras den 31 januari, kl 9.00. Aktieägare och andra intressenter kommer sedan att kunna ställa frågor till bolaget via live-chatt den 1 februari kl. 15–17.

Under presentationen kommer Invent Medics VD Anna Lindström och FlowCups grundare Diana Lidforsen att ge fördjupad information om förvärvet av FlowCup. Dessutom kommer de att berätta om hur synergierna mellan bolagen ska förverkligas samt ge en inblick i framtida aktiviteter för att öka försäljningen som planeras under 2023.

– Vi är oerhört glada att FlowCup nu blir en del av Invent Medic. FlowCup och Invent Medic har stor potential att lyfta varandra och öka försäljningen genom att utnyttja flertalet synergier som finns mellan bolagen. Jag och FlowCups grundare Diana Lidforsen ser fram emot att berätta mer om detta den 31 januari, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

I samband med den filmade presentationen öppnas ett chattrum där aktieägare och andra intressenter kan skicka in sina frågor om förvärvet till bolaget. Dessa kommer att besvaras den 1 februari kl. 15–17 då chatten bemannas av Invent Medics VD Anna Lindström och FlowCups grundare Diana Lidforsen.

Den filmade presentationen samt chatten kan nås via Invent Medics webbplats https://www.inventmedic.se från och med den 31 januari. Presentationen blir då även tillgänglig att se via Invent Medics kanal på videotjänsten vimeo.com.

Länk till chatten:

https://direkt-klient.ifragasatt.se/?aId=24ba0b07-5d6e-4034-ae72-e35dde46bd31

Ladda ner: Release