Invent Medic meddelar att bolaget lanserar FlowCup Flex, tidigare Efemia Menstrual Cup, i FlowCups e-handelskanal, www.flowcup.com. Lanseringen innebär en breddning av varumärkets produktportfölj och att dess över 60 000 kunder över hela världen nu kan bekanta sig med den unika mjukheten och följsamheten hos FlowCup Flex.

Den nionde februari 2023 lanseras FlowCup Flex, och som namnet antyder är produkten utvecklad för att vara marknadens mest följsamma menskopp. Det nya produktnamnet har röstats fram av användare och språktestats på de viktigaste europeiska marknaderna. ”Flex” finns med i namnet för att användare ska få känslan av hur flexibel koppen är när det gäller att anpassa sig till kvinnokroppen, samt att den genom sin tunna design kan rullas ihop vilket underlättar införandet.

FlowCup Flex

Lanseringen av FlowCup Flex kommer att uppmärksammas stort genom kampanjer i digitala medier.

Med lanseringen av FlowCup Flex kan vi nu erbjuda flera olika typer av menskoppar inom varumärket FlowCup, och de går att beställa direkt via flowcup.com. Vi kvinnor ser olika ut och har olika preferenser, vilket gör att det är en styrka att ha en bred produktportfölj. Jag är glad över att kunna ge alla FlowCups användare och följare möjligheten att prova nya FlowCup Flex, jag och hoppas på en mycket god respons, säger Diana Lidforsen, E-Commerce Manager på Invent Medic.

– Den här lanseringen utgör ett viktigt steg framåt för vårt arbete med att integrera FlowCup kommersiellt i Invent Medic och därmed dra nytta av de omfattande synergier som finns mellan bolagen. FlowCup Flex lanseras nu äntligen på den internationella marknaden via en redan upparbetad och framgångsrik kanal. Under lanseringen kommer vi att använda våra styrkor inom både betald och organisk digital marknadsföring, vilket även kommer att ge oss värdefull kunskap inför kommande lanseringar av fler FlowCup-produkter, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

Ladda ner: Release