Invent Medic meddelar att bolaget har blivit specifikt inbjuden och accepterat att delta på konferensen Medtech Matchday som genomförs den 6 februari i Göteborg. Konferensen gör det möjligt för större, väletablerade bolag och organisationer inklusive Capio, Wellspect, Karolinska Universitetssjukhuset och Mölnlycke Health Care att träffa innovativa svenska scaleup-bolag och diskutera potentiella samarbetsmöjligheter. Invent Medic har blivit inbjudna att delta av Wellspect, ett globalt medicinteknikbolag som är aktivt inom kontinensvård med huvudkontor i Sverige och verksamhet i 18 länder samt distributörer runt om i världen.

Konferensen syftar till att diskutera implementering av medicintekniklösningar samt dess skalbarhet på den internationella marknaden.

­­­– I takt med att vi breddar vårt produktutbud med innovativa lösningar för att främja kvinnohälsa och etablerar oss på fler marknader ökar även intresset för oss bland andra aktörer inom medicinteknikbranschen. Den här konferensen utgör en spännande plattform för att skapa nya kontakter och utforska möjligheter till samarbeten med såväl andra scaleup-bolag som större och mer väletablerade bolag. Vi tackar Wellspect som har bjudit in oss och ser fram emot att träffa dem under konferensen, säger Anna Lindström, Invent Medics vd.

Läs mer om konferensen Medtech Matchday här: http://www.ignitesweden.org/events/medtech-matchday/

Ladda ner: Release